20 oktober jaarfeest met Joodsbuffet en Klezmer band

Op zondag 20 oktober vieren we onze tweede verjaardag.

Programma in het kort:
Rond 16.00 uur openingswoordje door Gunnar Daan, architect en één van de trouwe gasten van ‘tAiland vanaf het eerste uur. Daarna is er een presentatie over Joodse eetcultuur, verzorgd vanuit de Joodse gemeenschap in Groningen. Vanaf 17.00 tot 20.00 is er een doorlopend buffet met diverse gerechten. Muzikaal omlijst door Janfi van Strien van de Amsterdam Klezmer Band. Deelname aan de Joodse themamiddag met feestelijk buffet kost € 17,50 per persoon. Vol = vol en reserveren is gewenst.

Rond 19.00 draait in de voormalige garnalenpellerij naast het proeflokaal de documentaire film ‘Goede Vissers’ over het visserijbedrijf van Jan en Barbara. Een mooi beeld van de traditionele hardervisserij op de Waddenzee.

Het avondprogramma begint rond 21.00 met een toast en Chajes´ Gefillte Fisch (gemaakt van Waddengoud harder). Vervolgens speelt de Amsterdam Klezmer Band. Hiervoor wordt een bijdrage van € 15,- gevraagd. Verzoeken om een uitnodiging kunnen worden gemaild naar tailand@goedevissers.nl.

Er is slaapgelegenheid gereserveerd bij zeilschool De Lauwer in Lauwersoog. Een bed in 10-persoons slaapzaal kost € 12,50 per persoon. Daarnaast zijn er 6-persoons bungalows beschikbaar voor € 120,- per nacht. Reserveren via ‘tAiland (tailand@goedevissers.nl). Er zal op 20 oktober een busje klaar staan om gasten naar hun logeeradres te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *