6 jaar ‘tAiland Lauwersoog

Zondag 5 november bestaan we 6 jaar: taart, bubbels en muziek!

Hein Jaap Hilarides

Zondag 5 november 2017 viert ‘t Ailand haar 6e verjaardag, We hebben gezellige muziek en we trakteren de hele dag taart en bubbels. Kom langs!
(Rectificatie: In onze nieuwsbrief van 27 okt stond zondag 6 november, dit is foutief, dit moet zijn zondag 5 november)

Herfstsferen

In restaurant ‘t Ailand Lauwersoog kun je op vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00-20:00 terecht voor een heerlijk visgerecht. Of kruip bij de houtkachel met een warme punch en onze eigen huisgemaakte appeltaart.

Reserveren in de vakanties is gewenst, het kan dan wat drukker zijn. Reserveer via 0519 349 033 of via tailand@goedevissers.nl

Goede Vis ook thuis op je bord

Hein Jaap Hilarides

Bestel online je streekproducten en haal alles bij jouw in de buurt op. Er komen steeds meer ophaalpunten in het Noorden! De meeste streekboeren leveren wekelijk, wij maandelijks vis (bevroren).

Op destreekboer.nl vind je van alles in het seizoen zoals kaas, brood, groente en vlees. Ook goed te combineren met vis recepten. Maak bijvoorbeeld dit najaar eens deze andijvie stampot met rode poon klaar. Op de website visrecepten.nl kun je zoeken op visrecept, per vissoort of bereidingswijze.

Afhaalpunt Groningen

Elke 1e donderdag van de maand ophalen bij Bie de Buuf. Bestellen kan t/m de woensdagochtend ervoor tot 10:00.

Afhaalpunt Leeuwarden

Elke 1e zaterdag van maand ophalen Blokhuispoort. Bestellen kan t/m de donderdagavond ervoor tot 22:00.

Meer afhaalpunten

Overigens zijn er meer ophaalpunten. Kijk op destreekboer.nl voor een afhaalpunt bij jou in de buurt en alle actuele afhaalpunten.

Goede Vis op welke markten te koop?

Hein Jaap Hilarides

Uiteraard vind je onze “Goede Vissers” kraam ook (al jaren) op vrijdags op het Vredeburg plein Utrecht en op zaterdags op de Noordermarkt Amsterdam.

Vismakelaar Poseidon

In het Noorden leveren wij via vismakelaar Poseidon. De viskraam kun je vinden:

  • op dinsdag, vrijdag, zaterdag op de Vismarkt Groningen
  • op woensdag in Lewenborg en
  • op donderdag in Vinkhuizen.

Mee op avontuur op de Waddenzee ook in het najaar

Hein Jaap Hilarides

Kijk eens op onze facebook pagina Wadvistochten, welke workshops en wadvistochten er dit najaar in de planning staan (boekingen met reeds enkele reserveringen van deelnemers)

Of kijk op wadvistochten.nl voor alle info en data.

Tip!

Tijdens onze fileerworkshops leer je de kneepjes van het fileervak. Zo’n workshop duurt een hele dag inclusief lunch en de gefileerde vis mee naar huis. We hebben nog plek bij de fileerworkshop op 5 november of 3 december 2017.

Boeken tocht of workshop

Om een tocht of workshop te boeken, stuur je een mailtje naar wadvistochten@goedevissers.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van ‘t Ailand? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Wij sturen een paar keer per jaar een nieuwsbrief uit met alles over waddenvis, wadvistochten en ander leuks.

Facebook pagina’s ‘t Ailand Lauwersoog

Restaurant ‘t Ailand is de plek waar je kunt eten wat het Wad schaft! Jan & Barbara zijn aangesloten bij de Goede Vissers, met respect voor de zee. Je kunt met ze mee op zee, gaan vissen, oesters rapen, plankton kijken en leren fileren. Bekijk en like ook onze andere facebook pagina’s, met nieuwtjes en boordevol mooie foto’s: t Ailand Wadvistochten Goede Vissers Wilde Wad Oesters