Bijzondere decemberdagen

Zaterdag 14 december: Oesterfeest!

Slow Fish oesterfeest op 14 december van 13.30 tot 15.30 uur.
Met presentaties over de Japanse oesters op de Waddenzee en de oestervisserij. En gratis oesters proeven: gekookt, gebakken of gegratineerd. Dit alles ter ere van de internationale Terre MadreDag van SlowFood, en in navolging van ons succesvolle spieringfeest op 9 december 2012. Dit wordt dus de tweede keer en is nu al een traditie.

Zondag 15 december: Kniepertjes bakken
Op zondagmiddag 15 december komt Pieta Kruize (de enige echte oma van ‘tAiland) kniepertjes en rolletjes bakken. Kom langs, probeer het zelf en ervaar het verschil tussen beslag van speltbloem en van tarwebloem.

Tweede kerstdag 26 december: Waddenbuffet
Een luxe kerstbuffet met allerlei lekkers van Wad&regio. Kosten inclusief soep en dessert € 25,- per persoon, kinderen € 15,-. Reserveren is aan te raden: tailand@goedevissers.nl

Woensdag 1 januari en donderdag 2 januari: Gelukkig nieuwjaar!
Vanwege nieuwjaar zijn we ook op woensdag en donderdag open. Voor alle bezoekers op deze speciale dagen een kleine verrassing om het jaar goed te beginnen.

Algemeen:
Proeflokaal ‘tAiland Lauwersoog
Haven 49A, naast restaurant Pierenend
Elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 11.00, keuken sluit na 19.00.
www.ailand.nl, tailand@goedevissers.nl, 0519-349033 (tijdens openingstijden)

One thought on “Bijzondere decemberdagen

  1. we blijven ook twee dagen open hoor! Dus je kunt nog sedtes bij ons terecht. En elke tweede zaterdag van de maand.Misschien komt er ook nog een project waar je weer aan mee kunt doen. Het is natuurlijk wel de beodeling om de tijd die hiermee vrijkomt op een andere manier in te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *