Extra bussen Groningen-Lauwersoog

Kom ook eens een dagje uitwaaien en een visje eten in Lauwersoog! van 30 augustus t/m 20 oktober 2019 rijden er dagelijks extra bussen tussen Groningen en Lauwersoog.

  • Op vrijdag en zondag rijden er extra bussen vanuit Stad, die in Lauwersoog aansluiten op de boot naar Schiermonnikoog. 
  • De bussen (lijn 163) vertrekken om 14:06 en 17:06 vanaf het Hoofdstation. De reguliere ritten vertrekken vijf minuten later.
  • Op zondagen rijden de komende weken extra bussen vanuit Lauwersoog naar Groningen, die aansluiten op de boten die om 13:30 en 16:30 uur vertrekken.

Tip: koop een dagkaart, wel zo voordelig. En kinderen mogen gratis meereizen.

Extra bussen Groningen – Lauwersoog t/m 20 oktober 2019

Kinderen reizen gratis mee

Drie kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen gratis mee met één volwassene (18+). Kinderen tot en met 3 jaar reizen altijd gratis mee. Huisdieren ook.

Bushalte visafslag of Lauwersoog Haven

Aj: de halte visafslag is tijdelijk niet beschikbaar. Je kunt daarom in en uitstappen op het busstation Lauwersoog Haven bij de veerhaven Wagenborg. Vanaf daar is het ongeveer 30 minuten lopen naar ‘t Ailand, aan de Haven nr 49 A Lauwersoog.

Van Groningen naar Lauwersoog in 50 minuten

Of je nu met de bus komt of met de auto, de reisduur is ongeveer 50 minuten. Kom je op de fiets? dan ben je een dikke twee uur onderweg.

Parkeren voor de deur

Parkeren met de auto/motor/fiets kan gewoon voor de deur bij ons restaurant.

Parkeren voor de deur van ‘t Ailand Lauwersoog

#visjeeteninlauwersoog

Van reizen krijg je honger..en dorst. Bij restaurant ‘t Ailand kun je terecht voor een hapje of een drankje. Het uitzicht krijg je er gratis bij.

Weten wat je bij ons kunt eten en drinken? Bekijk ons menu.