Fileerlokaal elk weekeind open!

Joszi Smeets leert fileren samen met crowdfundersNa een feestelijke opening door Joszi Smeets (Youth Food Movement) op maandag 29 juni is het fileerlokaal vanaf nu elke zaterdag en zondag open van 11.00 tot 17.00 uur. Voor maar €5,- per persoon plus de prijs van de vis kan je hier in ongeveer 3 kwartier één techniek leren, zoals poon panklaar maken of platvis fileren. De visprijzen deze week zijn: 5 kg poon €10,0, 4 kg schol €10,-, 4 kg heek €20,- en 3 kg kabeljauw €20,-

Op sommige dagen wordt er de hele dag gewerkt aan een specifiek product, zoals soep of zeewier.  Zo’n geheel verzorgde dag, inclusief maaltijd in ‘tAiland en veel vis voor thuis kost €150,- per persoon.

Met slikslee naar de fuik

Met laagwater kan je ook met de visser mee naar de fuik, in waadpak, op de slikslee. Kosten €5,-. De tijden waarop de fuiken worden geleegd in juli: 4 juli 17.00, 5 juli 17.30, 6 juli: 08.30, 10 juli: 11.30, 11 juli: 12.30, 12 juli: 13.30, 13 juli: 14.30, 17 juli: 18.30, 18 juli: 19.00, 19 juli 19.30, 20 juli 08.00, 24 juli: 10.00, 25 juli: 10.30, 26 juli: 11.30, 27 juli: 12.30, 31 juli: 17.00, 1 augustus: 18.00, 2 augustus: 19.00

Zie voor het programma van de langere vistochten en de geheel verzorgde werkdagen in het fileerlokaal www.wadvistochten.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *