Tips voorjaar 2018

Tips 2018

Grote fileer workshop! 

ELKE 1e ZO v/d MAAND 2018
Wegens succes ook in 2018: elke 1e zondag v/d maand grote fileer workshop! (minimaal aantal deelnemers 6. Maximaal 12) Meer informatie over de grote fileerworkshops is te vinden op wadvistochten.nl Boeken kan via wadvistochten@goedevissers.nl

Green Alert

DO 15 FEB 2018
Kom ook kijken, proeven en leren op 15 februari tijdens de Green Alert in de Neushoorn in Leeuwarden. Tijdens deze interactieve markt zullen er verschillende bedrijven en organisaties aanwezig zijn die zich bezig houden met duurzaamheid. georganiseerd door Green Alert Friesland.

NL Doet Opknapdag 

ZA 10 & ZO 11 MRT 2018
NL Doet opknapdag – De prachtige, traditionele zalmdrijver de Vischhandel1 uit 1903 is gearriveerd in Lauwersoog. Het museumstuk staat nu naast t Ailand. Kom ‘m bewonderen of help ons mee opknappen.  Wij gaan er mee bezig tijdens NL Doet. Daarnaast gaan we bezig met de fuiken opknappen. Lees meer op NLdoet.nl en geef je op!

Tavola – vakbeurs van de fijne en verse voeding

Zo 11, MA 12 en DI 13 MRT
Een 3-daagse vakbeurs met 400 exposanten. Goede Vissers staan ook op deze beurs, met de delicatesse van de Waddenzee: Wilde Wad Oesters. Bekijk het hele aanbod op de beurs

Wil je gratis toegang tot Tavola 2018. Registreer je bezoek om je plek te verzekeren.

Oesterpluktocht ism de Najade

ZO 18 MRT ( of ZA 6 OKT 2018)
Oesterpluktocht – Een samenwerking met Gekruid en Geroerd, de Najade en Goede Vissers Jan & Barbara. Vooraf brunchen en plankton kijken behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie over deze bijzondere tocht: zeilbankcharters.com.

Let op! Boekingen voor deze Oesterpluktocht verlopen via de Najade: vofzandbank@planet.nl

Wereld vismigratiedag

ZA 21 APR 2018
Wij vieren Wereld Vismigratiedag met een hele speciale zalmlunch. De opbrengst komt ten goede aan het opknappen van de zalmdrijver de Vischhandel1 uit 1903. Wil je zeker weten genieten van deze heerlijke zalmlunch? Reserveren is aan te raden en zeer gewenst. Lees meer lezen over de wereld vismigratiedag en dit project.

Foto: mee met de Goede Vissers en Najade Oesterpluktocht.