Vrijdag 2 augustus Live muziek bij ‘t Ailand 20:00

Op vrijdag 2 augustus 2019 komen de Hitsklappers LIVE muziek maken bij ‘t Ailand in Lauwersoog van 20:00-00:00. De toegang is gratis!

Iedereen een vrolijke zomeravond

Iedereen is welkom! De bar is open en de stoelen gaan aan de kant, want er mag gedanst worden. We zijn deze vrolijke zomeravond extra lang open. Waarom? Gewoon omdat ‘t kan en we de zomer graag met jullie vieren.

De Hitsklappers klappen de hits eruit!

De Hitsklappers zijn een driekoppige formatie bestaande uit Stefan, Roy en Bram. Zij brengen toegankelijke muziek voor jong en oud in de genres singer-songwriter, pop en soft rock. Hits die iedereen herkent danwel mee kan zingen. Denk aan klappers van hits van artiesten als Johny Cash (bijvoorbeeld ring of fire), BLØF (zoute landen) & Douwe Bob (slow down). Meer info over de Hitsklappers is te vinden op hun fanpage.

De Hitsklappers

Campinggasten welkom!

Sta je op een camping in de buurt van Lauwersoog? Ben je nodig toe aan een dansje of wil je gewoon de frisse zeewind komen opsnuiven? Kom dan aanstaande vrijdag vanaf een uur of acht s’avonds naar ‘t Ailand, Haven 49A Lauwersoog.

Restaurant ‘t Ailand is jaarrond open. Elke vr, za en zo vanaf 11:00. Dus ook voor die tijd ben je van harte welkom een hapje te komen eten!

Nodig je vrienden uit via Facebook

Voor deze vrolijke zomeravond hebben wij ook een evenement aangemaakt op onze facebook pagina. Nodig al je vrienden uit!

Bar staan?

P.s. Heb je zin om een handje te komen helpen achter de bar? Laat het even weten en bel ‘t Ailand: 0519 349 033, vragen naar Barbara.

Tot vrijdag!