Zo 3 nov Grote workshop vis fileren in Lauwersoog

Doe mee met een grote workshop vis fileren. Op zondag 3 november 2019 staat de laatste van het seizoen op onze agenda.

Wadvisser Jan Geertsema aan het werk bij de viswerkplaats naast ‘t Ailand Lauwersoog

Tijdens een (grote) fileerdag ga je serieus aan de slag. Met goede uitleg en begeleiding is het oefenen en nog meer oefenen. De enige manier om echt handigheid in het fileren te krijgen is door het te doen. Je oefent met verschillende soorten rondvis en platvis.

Afhankelijk van de interesse van de groep kunnen we de koppen en graten uitkoken tot bouillon. Einde van de dag pak je de filets in vacuümzakken voor thuis. Je kan ze daarna als je wilt nog invriezen met onze shock freezer.

Kosten zijn inclusief een gezamenlijke lunch, thee, koffie, limonade en onbeperkt drinkwater, gebruikte vis, ingrediënten en materialen €175,- per persoon.

Datum: zondag 3 november 2019
Duur: 11:00-18:00 u.
Locatie: ‘t Ailand Haven 49/49A Lauwersoog
Met uitzicht over de Waddenzee

Ja, ik wil leren vis fileren

Boek deze workshop via wadvistochten@goedevissers.nl of loop binnen bij ‘t Ailand.

Laatste grote workshop vis fileren van het jaar 2019

De Grote Workshop vis fileren is doorgaans elke eerste zondag van de maand (wijzigingen voorbehouden). De grote workshop op 3 november is vooralsnog de laatste op de agenda van dit jaar. Wij maken de agenda 2020 binnenkort ook bekend.

Ook kleine workshops en groepsarrangementen

We bieden ook kleine activiteiten aan, zoals een fileerworkshop kleintje poon, een kleine workshop zeewier, fuiken legen met de slikslede of plankton vissen & bekijken. Deze kunnen altijd op verzoek plaatsvinden. In overleg prikken we dan een datum en tijd. Wil je een leerzame familiedag of culinair groepsuitje organiseren? Wij stellen graag een groepsarrangement met je samen. Neem gerust contact met ons op.

Meer weten over ons aanbod Wadvistochten & Workshops? Kijk op www.wadvistochten.nl