€4,50 – €9,50
Zeeduivel, wijting, schar, schol, poon, leng, zeebaars, makreel, harder, tarbot, griet, zeewolf, zwarte koolvis, heek, tongschar, bot, pieterman, zonnevis, tong, heilbot, steenbolk, kabeljauw, rode mul, pieterman, leng, horsmakreel.
Venkel, prei, ui, wortel, selderij, knoflook, pastinaak.
Laurier, jeneverbes, thijm, rozemarijn.
Description
Onze visbouillon heeft een wisselende samenstelling. De bouillon is getrokken van koppen en graten van verse wildgevangen vis uit Noordzee en Waddenzee. Daarnaast schillen en snijsels van biologische groenten, verrijkt met kruiden
Gebruikte vissoorten:
Zeeduivel, wijting, schar, schol, poon, leng, zeebaars, makreel, harder, tarbot, griet, zeewolf, zwarte koolvis, heek, tongschar, bot, pieterman, zonnevis, tong, heilbot, steenbolk, kabeljauw, rode mul, pieterman, leng, horsmakreel.
Gebruikte groenten:
Venkel, prei, ui, wortel, selderij, knoflook, pastinaak.
Toegevoegde kruiden:
Laurier, jeneverbes, thijm, rozemarijn.
Bevat selderij.
Kan sporen bevatten van schaal- en schelpdieren.
Uit de keuken van:
Restaurant ‘tAiland
Haven 49a, 9976VN Lauwersoog
Additional information
Weight | N/A |
---|---|
hoeveelheid | Pot 650 ml, Vacuüm zak 1 liter, Wekpot 380 ml |