Eten en drinken

OPEN VR, ZA, ZO 11-19:00 u

Restaurant ’t Ailand is zowel in de zomer als winter, elk weekend geopend. Elke vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. De keuken sluit na 19.00 uur. Hierna nemen we geen bestellingen meer op.

Wekelijks verse vis aanwezig vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur! Zowel vers als bevroren (Noordzee)vis, ook om mee naar huis te nemen.

Eten en drinken met uitzicht over zee

Kom ook eens bij ons langs, een hapje eten en drinken. Naast vis, serveren we o.a ook patat, salades en heerlijke koffie of thee met appeltaart! En dat alles met een prachtig uitzicht over de Waddenzee. Bij helder weer zie je Schiermonnikoog liggen.

Lokale producten

Wij bereiden onze producten veel met gebruik van lokale producten. Een deel van onze vis vangen we zelf in de Noordzee. Ook serveren we ‘Wilde Wad Oesters’ die wij zelf rapen op het Wad (Waddengoud keurmerk, lokaal product) en roken we onze zelf gevangen rode poontjes naast ’t Ailand. Onze verse patat is gemaakt met aardappels van aardappelteler ‘Westers’. Ook serveren we zelfgemaakte burgers van vlees van biologische herkomst, gerookte makreel van gebroeders de Boer en de echte Wieringer garnalen kroket!

‘Eten wat het Wad schaft’.

Klik hier voor het menu